“Γλυκαίνει” ο καιρός

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα για λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα για λίγες μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 33 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ κατά τόπους θα επικρατήσουν θαλάσσιες αύρες.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.πηγή:meteo.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.