Η Kate Middleton έχει άψογο στιλ και δικαίως θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες! Το επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στη δεξίωση που προηγήθηκε της έναρξης, καθώς και στις εξέδρες των επωνύμων, η Kate φόρεσε ένα σατέν φόρεμα, τύπου καπαρντίνα, στο χρώμα του πάγου.Το φόρεμα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή της χρονιάς, Christopher Kane. To φόρεμα σχεδιάστηκε μόνο για την Μιddleton και το οποίο αφού θα φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, θα συμπεριληφθεί στην collection, που θα παρουσιάσει ο σχεδιαστής το 2013.
Το πόσο κοστίζει δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι κάτι, που σίγουρα, θα ανακαλύψει ο βρετανικός Τύπος.Πάντως, η Δούκισσα παρέδωσε μαθήματα στιλ!
Ένα φόρεμα μόνο για τη Middleton!
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
25 λεπτά πριν
Όλα τα αιτήματα αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων προς την κυβέρνηση – Παραμένουν στα μπλόκα και προαναγγέλλουν κλιμάκωση
2 ώρες πριν
Ύπνος: 5 λόγοι για τους οποίους ξυπνάτε κουρασμένοι το πρωί κατά τη διάρκεια του χειμώνα
ENIKOS NETWORK
8 κορυφαίες συμβουλές για άνδρες που θέλουν φλογερή σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με ειδικό