Πυροβόλησαν εν ψυχρώ δημοσιογράφο και τη σύζυγό του στη Γαλλία

Στόχος της επίθεσης, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, είναι ο εξόριστος στη Γαλλία δημοσιογράφος Ραχίμ Ναμαζόφ...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο France 3 όλα έγιναν στην περιοχή Κολομιέρ, κοντά στην Τουλούζ της Γαλλίας. Ένα αυτοκίνητο έφτασε πλάι σε ένα άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας δημοσιογράφος από το Αζερμπαϊτζάν και η γυναίκα του. Ο δράστης, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άνοιξε πυρ. 

Στόχος της επίθεσης, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, είναι ο εξόριστος στη Γαλλία δημοσιογράφος Ραχίμ Ναμαζόφ.

Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκαν επτά πυροβολισμοί, με την συνοδηγό του αυτοκινήτου να μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένη. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε και αυτός από την ένοπλη επίθεση, ενώ ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει.

Ο δημοσιογράφος είχε συνελήφθη και απειλήθηκε με ποινή θανάτου στη χώρα του και τελικά απελάθηκε στην Τουλούζ της Γαλλίας το 2010.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.