Μητσοτάκης: Θέλω να είμαι ο πρωθυπουργός που θα οδηγήσει οριστικά τη χώρα στο τέλος του εφιάλτη – ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα εξαντλήσει την τετραετία εξέφρασε στη συνέντευξη του στο Action 24 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «αυτή η κυβέρνηση «δεν έκανε καλό στη χώρα η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία. Το λέω, λοιπόν, ξεκάθαρα για να το καταλάβουν όλοι: όσο πιο σύντομα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο.Εκτιμώ ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει όλη της τη θητεία. Είμαι περίπου βέβαιος ότι αυτό δεν θα συμβεί. Διότι η ίδια η κυβέρνηση βουλιάζει, όχι μόνο στα σκάνδαλα, αλλά στη δικιά της μνημειώδη ανικανότητα να κάνει τη ζωή του μέσου πολίτη, ο οποίος μας ακούει σήμερα, καλύτερη».

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα οδηγήσει οριστικά την Ελλάδα στο τέλος αυτού του εφιάλτη και θα μπορέσει να την βάλει σε μια τροχιά βιώσιμης και υγειούς ανάπτυξης. Θα μειώσει την ανεργία, θα μειώσει τους φόρους, θα φέρει επενδύσεις στη χώρα, θα ξανακάνει την Ελλάδα μια κανονική χώρα. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου», είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε επίσης υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου, «όχι για γυρίσουμε πίσω στο σημερινό σύστημα, αλλά για να αποκτήσουμε ένα σύστημα το οποίο θα εξασφαλίζει κυβερνησιμότητα και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση».

Δείτε το βίντεο από το action24:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ