Συλλήψεις για ποτά “μπόμπες”

Συνελήφθησαν το απόγευμα, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο Έλληνες 47 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνιακού κώδικα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνελήφθησαν το απόγευμα, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο Έλληνες 47 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνιακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου του 45χρονου όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, εντοπίστηκαν να έχουν εισάγει από τη Βουλγαρία φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.