Σοκ στη Μαγιόρκα: 15χρονη Βρετανίδα έπεσε θύμα βιασμού στη σάουνα του ξενοδοχείου – ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας συνελήφθη για τον βιασμό μίας 15χρονης τουρίστριας στη σάουνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Μαγιόρκα. Ο ύποπτος είναι γνωστός πορτοφολάς με ρουμανική καταγωγή. Όπως έγινε γνωστό απελευθερώθηκε με εγγύηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ερευνητές κλήθηκαν στο ξενοδοχείο στις 27 Μαΐου όταν μία 15χρονη είπε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ έμπαινε στη σάουνα γύρω στις 16.00. Το κορίτσι έμενε στο ξενοδοχείο μαζί με την οικογένειά της.

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου ανακοίνωσε ότι προσέφεραν κάθε βοήθεια σε πελάτισσα που κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στις εγκαταστάσεις. “Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το γεγονός και επικεντρώνουμε όλη την προσοχή και τις ανθρώπινες και τεχνικές δυνάμεις μας να βοηθήσουμε αυτό το άτομο που βλάφθηκε όπως και την οικογένειά του. Μόλις ενημερωθήκαμε για όσα συνέβησαν ζητήσαμε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και καλέσαμε την αστυνομία που έσπευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Πολιτική Φρουρά ερευνά το περιστατικό” σημειώνει ο εκπρόσωπος τονίζοντας ότι δεν έχει αρμοδιότητα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τελευταία Ώρα” περιέγραψε τον ύποπτο ως γνωστό πορτοφολά που πήγε στο ξενοδοχείο με τη σύζυγό του για να στοχοποιήσει τουρίστες με σκοπό την κλοπή. Το φερόμενο θύμα του εικάζεται πως τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες υπόπτων που της έδειξε η αστυνομία. Κατασχέθηκε το διαβατήριό του και διατάχθηκε να δίνει το “παρών” στο δικαστήριο ως μέρος των περιοριστικών όρων με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, το θύμα είπε στην αστυνομία ότι ο δράστης δεν είχε τατουάζ, αλλά ο φερόμενος δράστης είπε στο δικαστήριο ότι είχε τατουάζ στο στήθος του. Ένας άλλος τουρίστας τραυματίστηκε στο ίδιο ξενοδοχείο τον Απρίλιο πέρυσι όταν έπεσε από βράχο στην προσπάθειά του να βγάλει selfie.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ