Πρώην συνοδός πολυτελείας “καίει” τον Γουέιν Ρούνεϊ – Τα 12 λεπτά και το “τρίο” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλεν Γουντ κυριαρχούσε στη βραδινή ζωή του Μάντσεστερ πριν από 10 χρόνια. Ξενύχτια, πάρτι, χρήματα και διάσημοι ερωτικοί παρτενέρ. Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε δραματικά όταν τον Ιούλιο του 2009 αποκαλύφθηκε ότι αυτή και η φίλη της Τζένι Τόμπσον, οι οποίες εργάζονταν ως συνοδοί πολυτελείας για να ξεπληρώσουν χρέη, είχαν αμειφθεί με 1.000 λίρες (περίπου 1.300 ευρώ) από τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ για μια βραδιά καυτού σεξ σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ. Εκείνη την εποχή, η σύζυγος του Γουέιν ήταν έγκυος πέντε μηνών στον μεγάλο γιο του ζεύγους Κάι. Το όνομα της Έλεν γράφηκε με πηχυαίους τίτλους στα βρετανικά Μέσα ενώ βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου, καθώς η φίλη της έδωσε το δικό της όνομα στα ταμπλόιντ περιοδικά. Οπότε εκείνη έπρεπε να διαχειριστεί μόνη της το σκάνδαλο.

Η διασημότητα που έλαβε ξαφνικά της εξασφάλισε μια θέση στο Celebrity Big Brother και έπαθλο 100.000 αφού κέρδισε το reality. Επίσης, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΒBC2 για να συζητήσει περί ιδιωτικότητας και προβολής στα Μέσα μαζί με τον ηθοποιό Χιου Γκραντ.

Όταν το σκάνδαλο καταλάγιασε, η πλέον 32χρονη Έλεν αποφάσισε να φτιάξει μια καινούργια ζωή. Απομακρύνθηκε από τους φίλυος της νύχτας και τον έξαλλο τρόπο ζωής ενώ απομακρύνθηκε στα προάστια της πόλης κι εκεί προσπάθησε να θάψει το παρελθόν. Οι εποχές που φορούσα μίνι και καυτά τζιν έχουν περάσει διά παντός, τονίζει ενώ η 12λεπτη ερωτική της συνεύρεση με τον Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζει να ρίχνει ακόμη σκιές, επηρεάζοντας ακόμη την ερωτική της ζωή. “Όποιον άνδρα συναντώ με ρωτά για τον Γουέιν. Είναι τόσο δύσκολο να ξεφύγω από αυτό το θέμα” επιμένει η γυναίκα.

Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της μία θεραπευτική άσκηση, όπως το αποκαλεί, καθώς όταν τελείωσε να το γράφει είχε βάλει τη δική της τελεία σε όσα την πονούσαν. Το βιβλίο τιτλοφορείται “A Man’s World” και είναι οι δικές της αναμνήσεις. Στο βιβλίο περιγράφει τη ζωή της ως συνοδού πολυτελείας, τις επαφές της με διάσημους και άλλους πελάτες και φυσικά το τρίο με τον Ρούνεϊ.

Γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ. Κάλεσε την ίδια και τη φίλη της σε πάρτι σε κοντινό καζίνο όπου συναντήθηκαν και με τους Ρίο Φέρντιναντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέρες μετά, οι δύο κοπέλες δειπνούσαν σε ένα ιταλικό εστιατόριο όταν η Τζένι Τόμπσον έλαβε μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή που την καλούσε στο ξενοδοχείο. Εκείνη του είπε ότι ήταν έξω με την Έλεν και αυτός προσκάλεσε και τις δύο στο δωμάτιό του. Στο βιβλίο της περιγράφει αναλυτικά τις ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα που της άλλαξε τη ζωή, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Ρούνεϊ προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά τη σεξουαλική επαφή, ενώ της έδειξε και το υπερηχογράφημα του αγέννητου παιδιού της.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω το ύφος του Γουέιν ενώ βρισκόμασταν μαζί στο κρεβάτι. Είχε φύγει το χρώμα από το πρόσωπό του και κόντευε να κλάψει. Αφού κάναμε σεξ μου είπε ότι επρόκειτο να γίνει πατέρας σύντομα. Τον ρώτησα αν ήταν καλά και απάντησε “δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό τώρα”. Μου ζήτησε να μην το πω πουθενά γιατί θα μου έκανε κακό. Του είπα ότι δεν χρειαζόταν να μου μιλήσει έτσι καθώς δεν ήταν ο μόνος που είχε πράγματα να χάσει. Τότε μου είπε ότι η Κολίν ήταν έγκυος. Του είπα ότι είχα έναν γιο και ότι η συνεύρεσή μας δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Τότε, η Τζένι που ήταν μαζί μας στο δωμάτιο, είπε μπροστά μας ότι θα καλούσε τις εφημερίδες. Κατάλαβα ότι το έλεγε σοβαρά. Φοβήθηκα για εμένα και τον Γουέιν. Η Τζένι κι εγώ μπήκαμε μαζί στο δωμάτιο, δύο γυναίκες μαζί πήγαν να δουν έναν άνδρα. Όταν άκουσα αυτό το σχόλιο κατάλαβα ότι όλα είχαν ξεφύγει”.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, η φιλία των δύο γυναικών έληξε άδοξα. “Ήμουν τόσο εκνευρισμένη γι’ αυτό που μου έκανε η Τζένι, οπότε δεν έχουμε μιλήσει εδώ και χρόνια, πιθανόν οκτώ με εννιά χρόνια. Πήγε στην Ισπανία και έκλεισε το κινητό της εκείνη την εποχή. Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας κάναμε κάποιες φωτογραφήσεις μαζί και από τότε δεν υπήρξε καμία επικοινωνία”.

Αμέσως μετά δόθηκαν 250.000 λίρες προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί νέο σκάνδαλο που περιελάμβανε διάσημο άνδρα ηθοποιό που έκανε σεξ μαζί της, ενώ το δικό της όνομα διασυρόταν στις εφημερίδες και τα περιοδικά, όπως η ίδια εξομολογείται. “Δεν είναι δίκαιο επειδή κάποιος είναι άνδρας και έχει χρήματα να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια γι’ αυτόν, όπως έγινε για εμένα. Αποκαλύφθηκαν πράγματα που δεν είχα τον έλεγχο, οπότε γιατί όχι και γι’ αυτόν;” αναρωτιέται καθώς είχε σκέψεις να βγάλει και στις ΗΠΑ το βιβλίο της ώστε να αποκαλυφθεί τώρα το σκάνδαλο. Αλλά στη συνέχεια άλλαξε σκέψη: “Θα πλήγωνε την οικογένειά του. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να το διαχειριστούν. Δεν με νοιάζει τόσο η γυναίκα του όσο τα παιδιά του. Έγινα περίεργα συναισθηματικά όταν έμαθα ότι είχε οικογένεια, δεν είχα ιδέα ότι είχε” σχολιάζει.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ