Πώς να χρησιμοποιείς τα bronzer

Πώς να χρησιμοποιείς τα bronzer

Δώσε σέξι, ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου και δημιούργησε τα σωστά κοψίματα στο μακιγιάζ σου χρησιμοποιώντας σωστά το… θαυματουργό bronzer! 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση για τη δική σου επιδερμίδα. Το bronzer στόχο έχει να σκουραίνει διακριτικά την επιδερμίδα και όχι να αλλάζει τελείως την απόχρωση της. 

Βρες μια πούδρα σε 2 τόνους πιο σκούρα απόχρωση από τον φυσικό σου τόνο και πριν το αγοράσεις βεβαιώσου ότι θα ζεσταίνει το πρόσωπο σου και δεν θα δημιουργήσει ένα ψεύτικο αποτέλεσμα που θα σε κάνει να δείχνεις… πορτοκαλί!

Ποιο να επιλέξεις;

Αν είσαι ανοιχτόχρωμη πόνταρε σε bronzer σε μελί αποχρώσεις, ενώ αν είσαι πιο σταρένια μπορείς να επιλέξεις προϊόντα σε χρυσο-χάλκινες αποχρώσεις.

Πώς να το εφαρμόσεις:

Αφού βάλεις το foundation σου, με ένα χοντρό πινέλο (όπως αυτό της πούδρας) άπλωσε το bronzer ομοιόμορφα στις περιοχές του προσώπου, εκεί που ο ήλιος θα σε έκαιγε φυσικά (δηλαδή: στο μέτωπο, στα ζυγωματικά, χαμηλά στο σαγόνι και λίγο στο κέντρο της μύτης).

Extra tips:

-Προσπάθησε όταν χρησιμοποιείς bronzer να είσαι σε σημείο με πολύ καλό φωτισμό για να μην χρησιμοποιήσεις υπερβολική ποσότητα που θα σε κάνει να μοιάζεις κατάμαυρη. 

-Αν σου πέσει περισσότερη ποσότητα, «σώσε» την κατάσταση απλώνοντας λίγη πούδρα και δουλεύοντας το μακιγιάζ σου με το χοντρό πινέλο, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ