Επίθεση στον Μέσι από μεθυσμένο θαυμαστή σε πάρτι; – Τι απαντά ο διάσημος ποδοσφαιριστής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι έγινε πρωτοσέλιδο… αυτή τη φορά όχι για τις αθλητικές του επιδόσεις. Οι σεκιούριτι ενός κλαμπ στην Ίμπιζα αναγκάστηκαν να συνοδεύσουν τον γνωστό ποδοσφαιριστή σηκωτό, λόγω επίθεσης… αγάπης από μεθυσμένο θαυμαστή.

Ενώ ο Μέσι απολάμβανε το βράδυ του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, καθώς βρίσκεται σε διακοπές μετά την αποτυχημένη πορεία της εθνικής Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα, τα πράγματα πήραν μια αναπάντεχη τροπή.

Ο Μέσι βρίσκεται στην Ίμπιζα με τον Λουίς Σουάρες, τον Τζόρντι Άλμπα και τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κλαμπ του Ushuaia Ibiza Beach Hotel, ο Μέσι είχε μια έντονη συζήτηση με έναν μεθυσμένο θαυμαστή. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, όταν άναψαν τα αίματα. Οι άνδρες ασφαλείας επενέβησαν αμέσως και έβγαλαν εκτός χώρου τον διάσημο ποδοσφαιριστή, πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου.

Ο ποδοφαιριστής διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φυγαδεύεται από σωματοφύλακές του από κλαμπ της Ίμπιζα επειδή θαμώνας του μαγαζιού ήθελε να τσακωθεί μαζί του, ο Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory πως πέρασε εξαιρετικά χθες βράδυ πλάι στη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, τον συμπαίκτη του στην Μπάρτσα, Λουίς Σουάρες και πολλούς ακόμα φίλους και πως τα περί καυγά δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από fakenews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ