Νίκη τίτλου με Αγκουέρο για την Μάντσεστερ Σίτι – BINTEO

Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να λύνει τον… γόρδιο δεσμό του γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τους τρεις βαθμούς (1-0) από την έδρα της Μπέρνλι και επέστρεψε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, το εμπόδιο της Μπέρνλι στο “Turf Moore” φάνταζε αξεπέραστο για τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να βγάλουν χωρίς προβλήματα το πρώτο ημίχρονο έχοντας μπλοκάρει τα επιθετικά ατού της Σίτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι φιλοξενούμενοι βγήκαν αγωνιζόμενοι σε άλλη… ταχύτητα. Οι Αγκουέρο (48′) και Μπερνάρντο Σίλβα (53′) απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα, για να έρθει ο Αργεντινός επιθετικός στο 63′ να λυτρώσει την ομάδα του κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι “πολίτες” έχασαν ευκαιρία για να κλειδώσουν τη νίκη με τον Ζεσούς στο 76′, με την αγωνία να παρατείνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Όπως και να έχει η Μάντσετσερ Σίτι έχοντας το know how και την ποιότητα, βρήκε τον τρόπο να περάσει από μια δύσκολη έδρα και βρίσκεται ξανά πρώτη στη βαθμολογία και στο +1 από τη Λίβερπουλ, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ