Ο Μέσι έστειλε την Μπαρτσελόνα στο +10 – ΒΙΝΤΕΟ

Το έχεις συνηθίσει. Πάντα μαγεύεσαι, αλλά το έχεις ξαναδεί και δεν σου κάνει τόση εντύπωση. Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ακόμα μία εκπληκτική παράσταση, αυτή τη φορά στο πάλκο του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», υποχρεώνοντας το κοινό του να σηκωθεί και να τον αποθεώσει όσο πιο έντονα γίνεται, καθώς εκείνος ολοκλήρωνε με τον πιο υπέροχο τρόπο ένα ακόμα φανταστικό χατ τρικ. Εκείνος μαζί με τον Λουίς Σουάρες, οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Μπέτις με την οποία ουσιαστικά “κλειδώνει” τον τίτλο της La Liga, αφού απέχει δέκα βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεκίνησε το σόου του με τρελή φαουλάρα στο παράθυρο (18′) και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το τελείωσε απλά από τακουνάκι πάρε βάλε του Σουάρες. Ο τελευταίος χρειάστηκε να χάσει τρία σίγουρα, κάνοντας άσχημα πλασέ, αλλά όταν σκόραρε στο 63′, το έκανε με στιλ από τα παλιά του, αφήνοντας κάτω τρεις αντιπάλους πριν το τελειώσει. Στο 82΄ ο Μορόν μείωσε σε 3-1 με όμορφο πλασέ, αλλά ο Μέσι στο 85′ είχε για κλείσιμο το καλύτερό του, καθώς με… άρρωστη μονοκόμματη λόμπα έστειλε την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα.

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Σίντνεϊ, Μπαρτρά, Μαντί, Καρβάλιο (78′ Μορόν), Γκουαρδάδο, Κανάλες, Λο Σέλσο (68′ Έμερσον), Χοακίν (68′ Λαϊνές), Τέγιο, Χεσέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Αρτούρ (64′ Σεμέντο), Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (88′ Αλενιά), Μέσι, Λουίς Σουάρες (90′ Κουτίνιο).

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ