Θέλει να τα φέρει… τούμπα ο Ολυμπιακός

Τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στις 7:30 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί πάθος και πίστη για νίκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες της έδρας των ασπρόμαυρων.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόσταση από τον Δικέφαλο του Βορρά, ασκώντας του έτσι μεγαλύτερη πίεση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη «μάχη» της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς τα αριστερά- θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά (ή ο Νάτχο), με τον Ποντένσε και τον Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο (ή ο Χασάν).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ντίας και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μεριά, Ανδρούτσος, Σολδάνο και ο τραυματίας Ελαμπντελαουί.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ