Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30), αφήνοντας εκτός τον Χοσέ Κάνιας, δεδομένου πως ακολουθεί ακόμη ατομικό πρόγραμμα.

Πέρα από τον Ισπανό αμυντικό χαφ, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή και τους Τόσκα, Μίσιτς, Ενρίκε, Καρέλη, Μαλεζά και Χατσερίντο, εν αντιθέσει με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ολιβέιρα και Ίνγκασον που δίνουν κανονικά το «παρών».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

“Είναι από τα ματς που δεν χρειάζεται να πεις απολύτως. Διότι, τα πάντα – και πολύ περισσότερα – έχουν ήδη ειπωθεί και στην πραγματικότητα δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα. Το μόνο που μετράει είναι το ποδόσφαιρο κι ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται εκεί. Στο ποδόσφαιρο του.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο ματς. Έχει ήδη δώσει πολλά ως τώρα και τον περιμένουν αρκετά ως το τέλος της σεζόν η οποία σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει Φεβρουάριο…

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης με τον δεύτερο Ολυμπιακό και όπως σε κάθε αγώνα θα μπουν στο γήπεδο για να κάνουν το παιχνίδι τους και να διεκδικήσουν τη νίκη με το δικό τους τρόπο.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι”.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ