Πέσιτς: Κάναμε το τέλειο παιχνίδι

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (55-76)

«Τι μπορεί να πει κανείς όταν κερδίζεις με 21 πόντους στο ΣΕΦ… Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό εδώ στους 55 πόντους και δεν χρειάζεται να αναλύουμε πολλά. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε αυτοπεποίθηση και η αμυντική μας δουλειά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ειδικά η άμυνά μας στο τρανζίσιον ήταν εξαιρετική, δεν δώσαμε εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό, πήραμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και στην επίθεση έχουμε ποιότητα στη ρακέτα με τον Τόμιτς και τον Σεραφέν, ενώ ο Σίνγκλετον βρήκε καλά σουτ και ήταν εύστοχος. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Ερωτηθείς αν η νίκη αυτή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του για το Κύπελλο, απάντησε: «Κανείς δεν σκέφτεται ακόμη το Copa del Rey, παρότι στην Ισπανία είναι από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Τώρα είναι σημαντικό να προσγειωθούμε και να εστιάσουμε στον αγώνα με την Τενερίφη, με ένα δύσκολο ταξίδι και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το Κύπελλο αργεί ακόμη».

Για το σχόλιο του Κέβιν Σεραφέν πως ο ίδιος (σ.σ. ο Πέσιτς) έχει κάνει τη διαφορά στην Μπαρτσελόνα είπε: «Πρώτα από όλα ο ίδιος ο Σεραφέν είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και μας έχει βοηθήσει πολύ. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να πετύχουν κάτι καλό φέτος. Έχουν επενδύσει το χρόνο τους και στις άσχημες στιγμές δεν τα παρατάνε. Είναι κανόνας του μπάσκετ και της ζωής, όταν επενδύεις θα βγεις κερδισμένος στο τέλος».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ