«Καθάρισε» την Μπενφίκα και πάει τελικό η Πόρτο – ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμη να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Πορτογαλία είναι η Πόρτο. Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους έναντι της Μπενφίκα, οι «δράκοι» επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και περιμένουν να μάθουν την ομάδα με την οποία θα παλέψουν για την κούπα το ερχόμενο Σάββατο.

Στο 24΄ ο Μπραχίμι άνοιξε το σκορ για την Πόρτο, όμως o Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 στο 31΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά με το γκολ του Μαρεγκά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Πίζι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με την χρήση του VAR, κάτι που όμως προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των “αετών”.

Έτσι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και αφού προστάτευσε το προβάδισμα της ως το 86΄, ήρθε σε εκείνο το σημείο ο Αντράντε να τελειώσει οριστικά την υπόθεση πρόκριση και να κλείσει ραντεβού στον τελικό με μια εκ των Μπράγκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μπενφίκα: Σβίλαρ, Αντρέ Αλμέιδα (83′ Σάλβιο), Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Σάμαρης, Γκαμπριέλ (60′ Ζέντσον Φερνάντες), Πίζι (72′ Καστίγιο), Ράφα Σίλβα, Σεφέροβιτς, Ζοάο Φέλιξ.

Πόρτο: Βάνα, Έντερ Μιλιτάο, Φελίπε, Πέπε, Αλέξ Τέλες, Τόρες, Έκτορ Ερέρα, Μπραχιμί (77′ Φερνάντο), Μαρεγκά, Χεσούς Κορόνα (65′ Μπρούνο Κόστα), Αντρέ Περέιρα (60′ Τικίνιο Σοάρες).Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ