“Ψήνεται” ανατροπή με Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Την επιθυμία του να καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ και να βρεθεί η χρυσή τομή φέρεται να εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας! Η επαναπροσέγγιση έγινε κατά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό των Σπάτων στις 2 Ιανουαρίου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ζήτησε να μιλήσει με το αφεντικό της Ένωσης, κάτι που συνέβη. Εκεί, εκτός από τα τυπικά, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να γίνει μια τελευταία συζήτηση για το θέμα του συμβολαίου του. Ο Μελισσανίδης τον άκουσε και πλέον εξετάζει το θέμα του.

Η ΑΕΚ, η οποία του είχε καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο με απολαβές που ξεκίναγαν από τις 400.000 ευρώ και ανέβαιναν, είναι πιθανό να δεχτεί να μιλήσει μαζί του, εφόσον ο 25χρονος άσος έχει αυτή την πρόταση ως βάση.

Πολύ πιθανό είναι να παίξει ρόλο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που ήθελε και σίγουρα θέλει ακόμα τον παίκτη. Όλα, όμως, θα κριθούν από τον Μελισσανίδη και πάντα σε περίπτωση που ο Μπακασέτας δείξει έμπρακτη διάθεση να μείνει στην ομάδα χωρίς «τρελές» απαιτήσεις.

Τα πάντα είναι πιθανό να κριθούν μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η πλευρά του δικεφάλου εξετάζει τα δεδομένα και σύντομα θα φανεί αν αυτή η αναθέρμανση θα οδηγήσει τελικά και στην… ανατροπή, με τον Μπακασέτα να υπογράφει νέο συμβόλαιο και να φορά και τα επόμενα χρόνια τα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ