Προσφυγή στο Διαιτητικό σκέφτονται στον Ολυμπιακό για «αλλοίωση του πρωταθλήματος»

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με την απόφαση των ομάδων της Super League να μη διεξαχθεί εμβόλιμα η αναβληθείσα 15η αγωνιστική, αλλά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε.

Στο μεγάλο λιμάνι επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός, επειδή το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ θα δοθεί ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου και όχι πριν από αυτά, όπως θα συνέβαινε πριν.

Στο στρατόπεδο του συλλόγου κάνουν λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος, θεωρώντας πως επιχειρείται να βγει ο Ολυμπιακός εκτός τροχιάς διεκδίκησης ακόμη και της δεύτερης θέσης που δίνει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα, τονίζουν πως σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα επιχειρείται να «χαντακωθεί» η προσπάθεια της ομάδας να προχωρήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρότι οι Πειραιώτες δεν αντέδρασαν επίσημα, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γίνονται διαβουλεύσεις για το πώς θα κινηθούν, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της χθεσινής απόφασης.

ΠΗΓΗ: filathlos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ