Μεγάλο παιχνίδι απόψε για την Ευρωλίγκα – Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Μεγάλος αγώνας περιμένει απόψε τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην έδρα της στις 21:45 για την 13η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ.Στην τελευταία εβδομάδα ο Ολυμπιακός είχε κάνει το «2 στα 2», με αντιπάλους τις Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης, υποχρεώνοντας μάλιστα στην πρώτη ήττα της την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Οι Καταλανοί προέρχονται από βαριά ήττα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ευρωπαϊκό clasico (65-92), όμως αυτό σημαίνει πως θα θέλουν να βγάλουν αντίδραση, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, προέρχεται από μία σημαντική νίκη,επί της Αναντολού Εφές, ομάδας με την οποία θα μπορούσε να «παλέψει» για την τετράδα στη «γραμμή του φίνις» της κανονικής περιόδου.

«Ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα και τι αντιπροσωπεύει. Είναι μία πάρα πολύ σκληρή αντίπαλος, που χρειάζεται τεράστια προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, όμως, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση», υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

«Δεν θα σας πω ποιες είναι οι αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, θα σας πω ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Είναι πολύ γεμάτη ομάδα και έχει μεγάλη επιθετική δύναμη», πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Oι Καταλανοί μετρούν 6 νίκες – 6 ήττες στη διοργάνωση, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 7-5.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ