Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Τουπάν στον Ολυμπιακό – Ποια παιχνίδια χάνει

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τους ερυθρόλευκους αναφορικά με την περίπτωση του Αξελ Τουπάν...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ατυχίας συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τους ερυθρόλευκους αναφορικά με την περίπτωση του Αξελ Τουπάν. Ο Γάλλος φόργουορντ τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου, μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

H μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την ημέρα του ματς έδειξε ότι υπέστη συνδεσμική κάκωση αριστερής ποδοκνημικής. Ο Γάλλος φόργουορντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 10 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι αιωνίων, θα χάσει την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας με Μπάγερν και Ρεάλ και παράλληλα θα προσπαθήσει να επανέλθει στην δράση σε δύο εβδομάδες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους Παπανικολάου και Τίμα για το 3 με τον Έλληνα φόργουορντ να προέρχεται από ένα χτύπημα στο γόνατό του στο παιχνίδι με την Φενέρ.

Πηγή: filathlos.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.