Έκρηξη Μαραντόνα: Εγώ τους προδότες τους φτύνω κατάμουτρα

Αστραψε και βρόντηξε για μία ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Αργεντινού θρύλου βρέθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ντιεγκίτο τους χαρακτήρισε προδότες!

Ο Μαραντόνα που έχει αναλάβει χρέη προπονητή στην μεξικάνικη Ντοράντος (μετράει 3 νίκες σε 4 ματς) απέκλεισε κάθε πιθανότατα να επιστρέψει ως τεχνικός στην Εθνική ομάδα της Αργεντινήγς.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα διότι πρόκειται για ένα τσούρμο προδοτών!», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Ντιεγκίτο, στην ισπανική εφημερίδα Μάρκα για να προσθέσει: «Χρειαζόμασταν έναν νέο πρόεδρο στην ομοσπονδία και έτσι βάλαμε τον Τάπια. Αισθάνομαι όμως ένοχος γιατί ενώ αρχικά ήρθε να ζητήσει βοήθεια στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά. Και εγώ τους προδότες τους φτύνω στη μούρη!».

Ακόμη ο Μαραντόνα σημείωσε: «Υπάρχουν τόσες πολλές κλίκες, τόσοι πολλοί που κάνουν τους φίλους, κανείς όμως δεν είναι ειλικρινής. Εάν πιστεύεις σε κάτι, πρέπει να βγεις και να το πεις και όχι να μείνεις σιωπηλός».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ