Παναθηναϊκός και Χαραλαμπόπουλος συζητούν ακόμα και για “διαζύγιο”

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2023, αλλά οι “πράσινοι” σκέφτονται να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πιο συγκεκριμένα ο 21χρονος διεθνής φόργουορντ το 2016 υπέγραψε επταετές συμβόλαιο με τους “πράσινους”, αλλά είναι ορατό το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Οι “πράσινοι” και η πλευρά του παίκτης μάλιστα έχουν αρχίσει τις επαφές και συζητούν για το συναινετικό… διαζύγιο και ως την Παρασκευή (17/8) το ζήτημα αναμένεται να ολοκληρωθεί, καθώς την Δευτέρα (20/8) θα αρχίσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Μάλιστα, αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνει ελεύθερος, ενώ αν δεν καταφέρουν να δώσουν τα χέρια, ο 21χρονος φόργουορντ θα συμμετάσχει στην προετοιμασία των “πρασίνων”.

Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, σε περίπτωση που ο Χαραλαμπόπουλος αποδεσμευτεί, θα παρακολουθεί την πορεία του και δεν αποκλείεται μελλοντικά να κινηθεί ξανά για την απόκτησή του.

Οι όροι, όμως, της συνεργασίας των δύο πλευρών, αναμένεται να είναι διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς που προβλέπονται στο συμβόλαιο που είναι σε ισχύ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ και σε 30 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 6,5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ