Συγκλονίζει πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού: Πέθανα τέσσερις φορές και επέστρεψα

Είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος τόσο με τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και με αυτή του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Κρις Καλαντζή, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πέρασε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας, αλλά πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερε να βγει νικητής!

Ο 50χρονος παλαίμαχος μίλησε στην Αυστραλία για τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, με τα λόγια του να συγκλονίζουν και να προκαλούν σοκ.

Πέρσι το καλοκαίρι ο Ελληνοαυστραλός βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να μεταβεί στη Ρόδο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Είδα το φως αρκετές φορές. Δεν πόνεσα καθόλου, ήταν πολύ γαλήνιο. Απλά είδα ένα λαμπερό φως να ανάβει και να σβήνει», ανέφερε αρχικά.

Ο φαρμακοποιός στον οποίο απευθύνθηκε πρώτα ενημερώθηκε για τα συμπτώματα και τον προέτρεψε να επισκεφθεί άμεσα έναν καρδιολόγο. Ο Κρις Καλαντζής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο!

«Είχα δύο μπλοκαρίσματα στις αρτηρίες μου όταν προσπάθησαν να τοποθετήσουν οι γιατροί στεφανιαίο stent. Πέθανα τέσσερις φορές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο χειρουργικό τραπέζι ένιωθα να σβήνω και να επανέρχομαι. Ο χειρουργός έβριζε και μάλωνε με τη νοσοκόμα επειδή δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο stent. Έβαζαν τα ηλεκτρόδια και προσπαθούσαν να με κρατήσουν στη ζωή» πρόσθεσε.

Ένα χρόνο μετά το καρδιακό επεισόδιο, ο Κρις Καλαντζής θα δώσει το παρών σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο προάγει την καρδιακή υγεία μέσω του αθλητισμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ