Επισημοποιείται η πρόσληψη Νταμπίζα, περιμένει το «ναι» του Γιώργου Δώνη ο Παναθηναϊκός

Το τυπικό σκέλος της επιστροφής Νταμπίζα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας με την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει πιάσει δουλειά εδώ και μέρες και βασικό κομμάτι που θα τον απασχολήσει είναι αυτό του προπονητή που «καίει» την ομάδα.

Ο Νταμπίζας έχει προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Δώνη και μέχρι τη Τετάρτη αναμένεται οι δύο άνδρες να έχουν το καθοριστικό ραντεβού. Ο Δώνης βρίσκεται πολύ κοντά στον να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες είναι υπέρ του deal.

Ωστόσο τα οικονομικά της ΠΑΕ τον προβληματίζουν, αλλά στις συζητήσεις που έχουν γίνει ως τώρα έχει πάρει τη διαβεβαίωση ότι ακόμα κι αν δεν μπει νέος επενδυτής, στην ομάδα όλα θα λειτουργούν σωστά.

Έτσι ο Νταμπίζας ευελπιστεί ότι θα αποσπάσει άμεσα το πολυπόθητο «ναι» του Μακεδόνα τεχνικού ώστε να τρέξει στη συνέχεια ο σχεδιασμό για το ρόστερ. Βέβαια όπως είναι γνωστό υπάρχουν δύο πλάνα, ένα με τα υπάρχοντα δεδομένα και ένα ακόμη για τη περίπτωση που μπει νέος επενδυτής.Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ