Τελειώνει και η μεταγραφή του Μασούρα στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην ελληνοποίηση του ρόστερ τους και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου προχωρούν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΛ για την παραχώρηση του 21χρονου μπακ χαφ και έχει πάρει το ελεύθερο από τη διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, ώστε να ρυθμιστούν οι όροι στο συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δέσει τον Μασούρα με 5ετές συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό των αποδοχών του σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει τώρα.

Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Πειραιά, αλλά και της ειλημμένης απόφασης να πάρει άμεσα ευκαιρίες και να αποτελέσει τον έναν από τους δύο δεξιούς μπακ χαφ της νέας χρονιάς.

Επίσης πέραν του τμήματος σκάουτινγκ, που τον είχε εξετάσει και είχε προκρίνει εδώ και μήνες την περίπτωσή του για τον Μασούρα έχει κάνει θετική εισήγηση και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή και αποφάσισε ότι έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αντεπεξέλθει και να σταθεί στον Ολυμπιακό.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ