Ένας Ιάπωνας “απειλεί” τον Κώστα Φορτούνη

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ταλίσκα με τη φανέλα της Μπεσίκτας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στις τάξεις της Μπενφίκα, με τα ρεπορτάζ ν’ αναφέρουν ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει… κάτοικος Πορτογαλίας.

Οι διαθέσεις των Πορτογάλων έχουν γίνει γνωστές στους Τούρκους, οι οποίοι έχουν βγει στην… μεταγραφική αγορά και ψάχνουν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον 24χρονο Βραζιλιάνο.

Δεν είναι μακριά εκείνα τα δημοσιεύματα που έφερναν τους πρωταθλητές Τουρκίας να έχουν στα “ραντάρ” τους τον Κώστα Φορτούνη χωρίς μάλιστα ν’ αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επίσημης προσφοράς στον Ολυμπιακό για την αγορά του.

Βέβαια ο εκ των αρχηγών των “ερυθρόλευκων” δεν φαίνεται πως είναι η μοναδική λύση. Διότι οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν πως οι “μαυραετοί” έχουν βάλει στο κάδρο τον μεσοεπιθετικό της Πορτιμονένσε, έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, πλάι ή κεντρικά, τον Σόγια Νακαζίμα.

Η πορτογαλική εφημερίδα “Α BOLA” ανέφερε ότι άνθρωπος της Μπεσίκτας τον παρακολούθησε από κοντά, κρατώντας μπόλικες σημειώσεις και μένοντας ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος Ιάπωνας, σε 30 εφετινές συμμετοχές, έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ. Πλέον η αξία του ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ