Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ – ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Κομίνης αναφέρει αναλυτικά στο φύλλο αγώνα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας, εξηγώντας για ποιο λόγο αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα ο διεθνής ρέφερι:

Στο 10ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα για την μεν γηπεδούχο τον εκπρόσωπό της κύριο Παντελή Κωνσταντινίδη για την δε φιλοξενούμενη τον κύριο Κλατσίδη Γεώργιο ο οποίος βρίσκονταν στον επιπλέον πάγκο με την ιδιότητα ως ποδοσφαιρικό τιμ διότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε απόφαση μου εγκαταλείποντας την τεχνική περιοχή.

Στο 50ο λεπτό του αγώνα έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα για την χρήση λέιζερ από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Στο 83ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας τον προπονητή Χιμένεθ Εμάνουελ διότι στην απόφασή μου εξήλθε της τεχνικής περιοχής διαμαρτυρόμενος έντονα.

Στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδας αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β’ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη, (οφσάιντ ή όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κύριος Σαββίδης Ιβάν με την συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κύριο Βασίλη Δημητριάδη τον οποίο απώθησε βίαια.

Ταυτόχρονα ο δηλωθείς ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κύριος Λούμπος Μίχελ με πλησίασε απειλητικά και μου είπε. You are finished today. Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθουμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετά την βίαιη είσοδο του κύριου Σαββίδη ο οποίος οπλοφορούσε και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω) εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι την στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ