Μεταγραφικό θρίλερ στην ΑΕΚ με Χουλτ

Ένα νέο μεταγραφικό θρίλερ ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τρίτης στην ΑΕΚ.

Η υπόθεση του Νίκλας Χουλτ ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο, μετά τις αλλεπάλληλες κινήσεις που έκανε ο μάνατζερ του παίκτη Μαρτίν Νταλίν, προς την πλευρά της «Ένωσης» και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο ατζέντης του Σουηδού αριστερού μπακ χαφ του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που έχασε την πρώτη προσφυγή, έσπευσε να βάλει στο «κόλπο» την ΑΕΚ, η οποία δια στόματος Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πάρει παίκτη από τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που θα έχει κάνει προσφυγή και θα είναι ελεύθερος.

Η «Ένωση» που έψαχνε μία μεταγραφή για τα αριστερά, όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει πλέον άλλες διαθέσιμες επιλογές, έκανε πρόταση ύψους 250.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την αγορά του Χουλτ και από τη στιγμή που άναψε το πράσινο φως, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.

Μεταμεσονύκτιες πληροφορίες ανέφεραν ότι στον 27χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή προτάθηκε συμβόλαιο 2,5 ετών με συνολικές απολαβές χωρίς τα μπόνους ύψους 750.000 ευρώ (150 για το υπόλοιπο της σεζόν και από 300 για τις δύο επόμενες).

Ωστόσο ο Χουλτ ήθελε κάτι παραπάνω ως πάγιες αποδοχές (η διαφορά κυμαινόταν στις 100 χιλιάδες) και μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, δεν είχε βρεθεί η «χρυσή» τομή! Το μόνο δεδομένο είναι ότι η υπόθεση έχει πάρει το χαρακτήρα θρίλερ και πλέον με την αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να έχει ξεκινήσει κάθε λεπτό είναι κρίσιμο.

Μάλιστα η υπόθεση δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, διότι και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα βρει με τον Χουλτ με τον οποίο υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που του οφείλονται. Στο παιχνίδι φέρεται να είναι και η Μπρόντμπι, όμως οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν ότι οι Δανοί δεν καλύπτουν τα θέλω του παίκτη που θα ήθελε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα…Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ