Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ από οπαδούς του Ηρακλή

Φραστική επίθεση από οπαδούς τους Ηρακλή δέχτηκε σήμερα (20/11) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε διεθνές συνέδριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μερίδα φανατικών υποστηρικτών του συλλόγου, ειδικότερα, που δεν ξεπερνούσαν τα 15 άτομα, κινήθηκαν εναντίον του κ. Γραμμένου, ελάχιστα μετά την άφιξή του στο αμφιθέατρο του ΚΕ.Δ.Ε.Α του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, χώρο όπου επρόκειτο να απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο, αντικείμενο στο οποίο ήταν η Πρόληψη της Χειραγώγησης Αγώνων στον Αθλητισμό, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος, «FIX the FIXING».

«Ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για χειραγωγημένα παιχνίδια; Εσείς που ρίξατε τον Ηρακλή;», ήταν μερικές από τις πιο κόσμιες εκφράσεις που ακούστηκαν. Τα «πυρά» των οργισμένων οπαδών δέχτηκε και ο Χέρμπερτ Χιούμπελ, μέλος της νομικής επιτροπής της UEFA και πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA που συστάθηκε τον περασμένο Ιούλιο για την εποπτεία των λειτουργιών και διαδικασιών της ΕΠΟ, για τουλάχιστον 12 μήνες μετά τις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στην Ομοσπονδία.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δε μίλησε στο συνέδριο και αποχώρησε από το χώρο, όπως και ο Χέρμπερτ Χιούμπελ, λίγα λεπτά μετά το συμβάν και αφού είχαν φύγει και οι οπαδοί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ