Με εντυπωσιακό Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός 70-56 τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετα την νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 70-56 και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Κρήτης.

Οι Πειραιώτες έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση και πήραν εύκολα την νίκη παρά την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη και με κορυφαίο παίκτη τον εντυπωσιακό Μιλουτίνοφ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα με 7-3. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Ολυμπιακό που με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, πήρε το προβάδισμα και με επιμέρους 14-3 έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 17-10.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ανεβάζουν την διαφορά όσο περνούσε η ώρα. Έτσι με τον Μιλουτίνοφ ως αιχμή του δόρατος στην επίθεση, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό στο 39-22.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισαν να προηγούνται, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με τον Μιλουτίνοφ να συνεχίζει να είναι εντυπωσιακός, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε στο 53-38.

Η τέταρτη περίοδος αποτέλεσε μια τυπική διαδικασία με τα πάντα να έχουν κριθεί και τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το τελικό σκορ να είναι 70-56.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 39-22, 53-38, 70-56.Πηγή πληροφοριών: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ