Το αντίο του Μπεργκ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Υπερήφανος για την τετραετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τους φίλους των «πρασίνων». Ο Σουηδός επιθετικός ανήρτησε στο instagram φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αΐν και από κάτω αναφέρθηκε στη θητεία του, αλλά και την επεισοδιακή αποχώρησή του από το «τριφύλλι».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους δικούς μου στόχους, αλλά και της ομάδας μου» αναφέρει αρχικά ο Μπεργκ και συνεχίζει:

«Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με στήριξαν από την πρώτη, έως την τελευταία μου ημέρα στον σύλλογο.

Είμαι περήφανος και χαρούμενος που αποτέλεσα κομμάτι του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια.

Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντοτε θα θυμάμαι τη θητεία μου με υπερηφάνεια και ευχαρίστηση, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθώ κι εγώ αλλά και να γίνει καλύτερη η ομάδα.

Οι τελευταίες μέρες είχαν δάκρυα. Δάκρυα χαράς από την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που έλαβα εγώ και η οικογένειά μου από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και γενικότερα τους Έλληνες.

Για το τέλος, αναφέρω τους συμπαίκτες μου και όσους συνεργαστήκαμε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Θα τους κρατήσω στη ζωή μου. Ήταν τιμή μου που συνεργαστήκαμε και θα μου λείψετε.

Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια ως οπαδός του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, ανοίγει νέο κεφάλαιο για εμένα και την οικογένειά μου.

Με αγάπη, Μπεργκ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ