Έκρυθμη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά την παραίτηση του Λυμπερόπουλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Εδώ κι αρκετές ημέρες η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» κι όπως φαίνεται η αιφνίδια παραίτηση του πρώην πια τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Εξαγριωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ με άγριες διαθέσεις, αποδοκιμάζοντας τη διοίκηση για τους χειρισμούς της, ενώ επιτέθηκαν φραστικά και σε μέλη του συμβουλίου.

Από τα όσα διέρρευσαν, στόχος των περίπου 10-15 οπαδών ήταν ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ προκάλεσαν και ορισμένες υλικές ζημιές στα γραφεία. Παρά τις εξηγήσεις που τους δόθηκαν από μέλος του Δ.Σ, οι φίλαθλοι τα έβαλαν και με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «εξαφανισμένος» κι ότι «ξεφτιλίζει την ομάδα».

Η κατάσταση στο σύλλογο, πλέον, είναι ανεξέλεγκτη και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του μεγαλομετόχου της εταιρείας, Γιάννη Αλαφούζου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ