Πρωτιά του ΠΑΟΚ στέλνει τελευταίο τον Παναθηναϊκό

Διαφορετικοί στόχοι για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που θα συναντηθούν στις 20:30 στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τερματίσει πρώτος σε βαθμολογικό επίπεδο στα πλέι οφ προκειμένου να λάβει μέρος στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται νίκη για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Ο Βλάνταν Ίβιτς πρέπει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα καθώς το ιατρικό δελτίο παρουσιάζεται δυστυχώς πλήρες. Εκτός πλάνων τέθηκαν οι τραυματίες Γλύκος, Βαρέλα, Μυστακίδης, Κάμπος, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν οι Αθανασιάδης και Κάτσε. Επίσης, δεν υπολογίζονται ακόμη οι τιμωρημένοι Μαλεζάς, Λέο Μάτος, Πέλκας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Χατζηισαϊας, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ν’ αποφύγει την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει ο Πανιώνιος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, προέκυψε θέμα της τελευταίας στιγμής καθώς ο Μολέδο έθεσε εαυτόν εκτός πλάνων καθώς ο Βραζιλιάνος ετοιμάζεται ν’ αποχωρήσει άμεσα. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο και οι τραυματίες Εμποκού, Τελάντερ.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Παναθηναϊκό: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ