Αιματηρό επεισόδιο πριν από το Φάιναλ Φορ – Τραυματίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται αυτή την ώρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού σε κεντρικό δρόμο της πλατείας Ταξίμ, και μαχαίρωσαν έναν στο πόδι, ενώ χτύπησαν άλλον έναν στο πρόσωπο.

İstiklal Caddesi’nde Fenerbahçelilerle Yunan… από haberler

Οι δύο τραυματίες -οι οποίοι δεν διατρέχουν κίνδυνο- διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ τις πρώτες βοήθειες δέχθηκαν και άλλοι τέσσερις φίλοι των «ερυθρόλευκων». Σε ό,τι αφορά τους συλληφθέντες, ο αριθμός τους ανέρχεται στους τέσσερις με την αστυνομία να τους οδηγεί με χειροπέδες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης των Τούρκων:

Σοκάρει η φωτογραφία Τούρκων οπαδών – Απειλούν με νέα επεισόδια

Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη μετά την επίθεση οπαδών της Φενέρμπαχτσε σε φίλους του Ολυμπιακού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πέντε Έλληνες εκ των οποίων ο ένας με μαχαίρι στο πόδι με τους Τούρκους να απειλούν μέσω social media για συνέχεια στα επεισόδια με σοκαριστική φωτογραφία που ανήρτησαν στο Twitter.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται οπαδοί της Φενέρ να κρατούν στα χέρια τους ρόπαλα, αιχμηρά αντικείμενα και γκλοπ τύπου νίντζα και να απειλούν για συνέχεια στα επεισόδια βρίζοντας τους οπαδούς τους Ολυμπιακού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ