Τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Sold out στο Πανθεσαλλικό μετά το αλαλούμ με τα εισιτήρια

Όπως αναμενόταν, τα εισιτήρια για τον… πολύπαθο τελικό του Κυπέλλου εξαντλήθηκαν, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει sold out, αλλά και ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αρίθμησης των θέσεων του Πανθεσσαλικού.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς τελικά θα εξελιχθεί η διαδικασία αρίθμησης των εισιτηρίων κατά την είσοδο των φιλάθλων με αυτοκόλλητο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία όσους έχουν αποφασίσει να παρακολουθήσουν τον τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μεγάλες ουρές κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΠΟ «οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για τους θεατές του τελικού στις 16:30 και παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων-προσκλήσεων να προσέλθουν εγκαίρως στην εγκατάσταση, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Συνολικά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «διέθεσαν από 8.538 εισιτήρια στους φιλάθλους τους -κατά 200 αυξημένα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό». Αυτό σημαίνει σύμφωνα με την ΕΠΟ ότι «εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας 2017 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ» ενώ τέλος γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία αρίθμησης των θέσεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου.

Πάντως σύμφωνα με την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια το γήπεδο έλαβε άδεια καταλληλότητας χθες το πρωί δηλαδή κάτι λιγότερο από μία μέρα πριν από την σέντρα του τελικού. Από την πλευρά της, η ΕΠΟ είχε αναφέρει πως είχε πάρει άδεια από την Πέμπτη.

Αστυνομοκρατούμενη πόλη ο Βόλος

Στο μεταξύ όσο περνά ο χρόνος και πλησιάζει η ώρα για τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” ο Βόλος μετατρέπεται σε αστυνομοκρατούμενη πόλη για να τηρηθούν η τάξη και η ασφάλεια σε όλη την περιφέρεια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Σε πάρα πολλά κεντρικά και μη σημεία του Βόλου, αυτοκίνητα της Αστυνομίας παρακολουθούν και ελέγχουν την κατάσταση, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, βρίσκονται σε νευραλγικά-κομβικά σημεία.

Παράλληλα, κατά ομάδες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν πεζή στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου, αλλά και σε διαδρομές τόσο στον περιφερειακό, αλλά και στη Νέα Ιωνία, που οδηγούν στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Φίλαθλοι από τις δύο φιναλίστ του τελικού, δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη στον Βόλο, αλλά δεν θα επιτραπεί, σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, να πλησιάσουν στο στάδιο ή να κυκλοφορήσουν στον Βόλο, με εμφανή εμβλήματα της ομάδας που υποστηρίζουν.

Η Αστυνομία έχει αποφασίσει, η προσέγγιση φιλάθλων προς το “Πανθεσσαλικό” να γίνει, για μεν τους Θεσσαλονικείς από την είσοδο του Βόλου από τη Λάρισα και στη συνέχεια προς το στάδιο, οι δε της Ένωσης από την είσοδο των Μικροθηβών και μέσω της Νέας Ιωνίας να οδηγηθούν προς το γήπεδο.

Πάντως η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στον Βόλο και διαμένει σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, ενώ η ομάδα της ΑΕΚ σε ξενοδοχείο παραθαλάσσιου προαστίου του Βόλου.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου, εξέδωσε ανακοίνωση ότι το “Πανθεσσαλικό” αδειοδοτήθηκε και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό.

Οδηγίες από την Αστυνομία

Τους οπαδούς των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας αναφορικά με τον τρόπο που θα προσεγγίσουν «ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» το Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Αστυνομία:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου 2016-2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο γήπεδο, συνιστά :

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Βελεστίνου, Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.

Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας».

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ