Η Εθνική κόντρα στα νησιά Φερόε για το θαύμα

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 21:45 (ζωντανή μετάδοση από τον Realfm 97,8και το pamesports.gr) τα νησιά Φερόε, αναζητώντας μόνο τη νίκη προκειμένου να έχει μαθηματικές ελπίδες για να προκριθεί στο Euro 2016. 

Το αποψινό παιχνίδι είναι τελικός «δίχως αύριο» για τους παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς τα μέλη της «γαλανόλευκης» πρέπει να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε για την ομάδα η εντός έδρας ήττα από τα νησιά Φερόε και να πάρει την πρώτη της νίκη στον προκριματικό όμιλο. 

Ζητούμενο είναι μόνο η νίκη έστω και με ένα γκολ και με δεδομένη τη δυστοκία στην επίτευξη τέρματος από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το εγχείρημα φαντάζει πολύ δύσκολο. 

Η Εθνική ομάδα μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου με μόλις ένα γκολ ενεργητικό και δυο βαθμούς, αριθμώντας δυο ισοπαλίες, τρεις ήττες και καμία νίκη. 

Τα πλάνα Μαρκαριάν

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν θα παρατάξει την Εθνική κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά με την ελπίδα να έρθει το πολυπόθητο γκολ από την επίθεση. 

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη. 

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Κονέ με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται μπροστά από τον πρώην παίκτη της Βερόνα. Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν όπως και με την Ουγγαρία οι Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Καρέλη. Απώλεια για την αποστολή της Εθνικής είναι ο Κώστας Φορτούνης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή. 

Στα υπόλοιπα ματς με Φινλανδία, Ρουμανία, Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία, που ακολουθούν μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών μας, απαγορεύεται η ήττα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ