Μπουρούσης: Δείξαμε χαρακτήρα όταν έπρεπε

Μπουρούσης: Δείξαμε χαρακτήρα όταν έπρεπε

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας απέναντι στην Αργεντινή. Ο Έλληνας σέντερ έκανε εξαιρετική δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ και μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η Εθνική έδειξε χαρακτήρα στα σημεία που έπρεπε.  

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Από την πρώτη μέρα ήρθαμε εδώ και είπαμε ότι είμαστε ομάδα, να βγάλουμε τα πάντα στο παρκέ και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Το έχουμε καταφέρει 100%, συνεχίζουμε και είμαστε ευτυχισμένοι», ανέφερε αρχικά ο Μπουρούσης.

Ο Έλληνας σέντερ συνέχισε για την τελευταία περίοδο του αγώνα: «Χαλαρώσαμε λίγο είναι αλήθεια, κάναμε κάποια λάθη, η Αργεντινή είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως δείξαμε χαρακτήρα όταν έπρεπε και τελικά πήραμε τη νίκη. Δεν έριξε ποτέ λευκή πετσέτα η Αργεντινή, έπαιξε για τη νίκη και την πρωτιά».

Για τη συνέχεια και το παιχνίδι απέναντι στην Σερβία, ο Μπουρούσης σημείωσε: «Να έχουμε την υγεία μας, να ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με την ίδια προσοχή, καθώς πλέον η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά, σε ένα ματς. Θα κάνουμε το σκάουτιγκ της Σερβίας, την ξέρουμε καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε και τα καλά και τα άσχημα από την πορεία μας στη Σεβίλλη και να πάμε στη Μαδρίτη με θετική σκέψη και ενέργεια για τη συνέχεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ