Έχτισαν την είσοδο των γραφείων

Οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης, δεν άντεξαν άλλο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους και έλαβαν δραστικά μέτρα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Έχτισαν την είσοδο των γραφείων της ομάδας τους 

 

Είσαι οπαδός… Βλέπεις την ομάδα σου να βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω από την 2η θέση και 20 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την οποία απολαμβάνει η “μισητή” συμπολίτισσα”… Υπεύθυνο γι’ αυτή την κατάσταση θεωρείς τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου…Τι κάνεις; Πολύ απλά…χτίζεις την είσοδο των γραφείων της ομάδας έτσι ώστε να εμποδίσεις την είσοδο στον άνθρωπο, στον οποίο ρίχνεις όλο το φταίξιμο. Υπερβολικό; Καθόλου.

Αυτό ακριβώς έπραξαν οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης, οι οποίοι δεν άντεξαν άλλο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους και έλαβαν δραστικά μέτρα.

Στη φωτογραφία βλέπετε το …οικοδόμημα των οπαδών πάνω στο οποίο υπάρχει η φωτογραφία του Βέρνερ Κουν με το εξής μήνυμα: «Δεν μου επιτρέπεται η είσοδος». 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google