Πεδουλάκης:Δευτερεύουσα σημασία η διαφορά

Πεδουλάκης:Δευτερεύουσα σημασία η διαφορά

Η νίκη επί της Αναντολού Εφές και όχι η διαφορά έχει τη μεγαλύτερη σημασία, σύμφωνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη.

«Πρόκειται για πολύ καλή νίκη για εμάς, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η Εφές ήρθε με εφτά διαδοχικές νίκες, είχε ρυθμό και αυτοπεποίθηση, αλλά στο τέλος εμείς πανηγυρίσαμε», είπε μετά τον αγώνα ο Αργύρης Πεδουλάκης και χαρακτήρισε ως «κλειδί» της επιτυχίας την άμυνα: «Θεωρώ ότι η νίκη μας στηρίχθηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι. Η Εφές έχει πολύ αθλητικούς παίκτες και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα με τον Σαβάνοβιτς. Στο δεύτερο σφίξαμε την άμυνά μας, περιορίσαμε τα λάθη και βρήκαμε τον τρόπο με τα ελεύθερα σουτ».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως είναι νωρίς ακόμη να ειπωθεί κάτι για την πρόκριση. λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ξέρουμε τι θα γίνει». Η συνέχεια: «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Μάλαγα. Πρώτα, όμως, θα αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα και μετά το ματς στη Ισπανία θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σήμερα στο πρέπει. Η ομάδα σφυρηλατείται, γίνεται καλύτερη».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κάλυψε τη διαφορά των 14 πόντων που είχε χάσει στην Κωνσταντινούπολη, ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν κατηγορηματικός: «Είχαμε τη ευκαιρία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Είναι πολύ μικρής σημασίας για εμάς το ότι δεν πήραμε και τη διαφορά»

 

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ