Κρήτη: 38χρονος πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στα δύο του παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων έρχεται στο φως, με έναν πατέρα να κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα δυο του παιδιά, ένα 12χρονο αγόρι κι ένα 7χρονο κορίτσι.

Ο πατέρας πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου Κρήτης, αφού τα ίδια του τα παιδιά, σύμφωνα με την καταγγελία της μάνας τον κατηγορούν ότι τα βίασε. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν τα παιδιά έμειναν για λίγες ημέρες με τον πατέρα τους αφού οι γονείς είναι χωρισμένοι. Όπως υποστήριξε η μητέρα τους, ο 12χρονος κακοποιήθηκε μία φορά από τον πατέρα του ενώ η 7χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένως.

Ο ίδιος αρνείται σθεναρά την οποιαδήποτε εμπλοκή του σε αυτές τις πράξεις λέγοντας ότι είναι πλεκτάνη και σκευωρία και ότι όλα στήθηκαν από την πρώην σύζυγό του.

Τα παιδιά φέρεται να είπαν στην μητέρα τους “τον φοβόμαστε, μας προκαλεί τρόμο κάθε συνάντησή μας μαζί του” και εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει άρχισε να τα ρωτά λεπτομέρειες και εκείνα της αποκάλυψαν τι είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ