Νέα στοιχεία για την επίθεση στον ειδικό σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη

Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και μέλος της επιτροπής για τη βία σε αθλητικούς χώρους, Γιάννης Αναστασάκος.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Αναστασάκος δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα στο πάρκινγκ του σταθμού μετρό στο Χαλάνδρι, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του. Οι άγνωστοι, αφού τον ξυλοκόπησαν, εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση ο κ. Αναστασάκος υπέστη θλαστικά τραύματα και κάταγμα στο ένα χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, ενώ και ο τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης καταδίκασε το γεγονός.

Πηγή: Καθημερινή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ