Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό

Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα “Χρόνος” τις φωτογραφίες από τα τραύματα που φέρει ο 25χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μετανάστη.

Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μετανάστη να σταματήσει για έλεγχο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χρόνος» ο δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Ο αλλοδαπός απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές.

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Ο τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ