Ελεύθερος ο 37χρονος που… ρίχνει βενζίνη στα πρόσωπα γυναικών

Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές του Βόλου, γιατί εξαπολύει επιθέσεις κατά γυναικών που συναντά στο δρόμο του… ρίχνοντας βενζίνη στα πρόσωπά τους.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την αστυνομία, έπειτα από σχετικές καταγγελίες, και με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για ακούσια νοσηλεία. Ωστόσο, οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας.

Τελευταίο θύμα του 37χρονου, που σχεδόν πάντα κρατάει ένα μπουκάλι βενζίνη για να εισπνέει, ήταν μια 45χρονη γυναίκα. Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Πέτρου και Παύλου στη Ν. Ιωνία, ο δράστης την πλησίασε και της πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο.

Με την άκρη του ματιού της, είδε τον άνδρα και πρόλαβε να κλείσει τα μάτια της, ωστόσο, υπέστη εγκαύματα Α’ βαθμού στα μάτια.

Στο παρελθόν, ο 37χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία με ανάλογες ενέργειες και σε δίκη που είχε, επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης, είχε καταθέσει ότι αγοράζει τη βενζίνη για να την εισπνέει. Είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, έπειτα από την καταδίκη του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ