Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε κανάλι του Μόρνου

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να επιπλέει σε κανάλι του ποταμού Μόρνου, στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφλούλα Δερβενοχωρίων.

Στο σημείο βρέθηκαν πρώτοι οι Πυροσβέστες από το ΠΚ Δερβενοχωρίων και της ΠΥ Οινοφύτων, ενώ από την 1η ΕΜΑΚ θα αναλάβουν δύο δύτες και πέντε άτομα από την 7η ΕΜΑΚ.

Ο νεκρός άνδρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο καθώς η απόσταση μέχρι την επιφάνεια του νερού φτάνει τα 3,5 μέτρα, ενώ αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης πολλών φερτών υλικών που κατεβαίνουν στο κανάλι.

Επιπλέον το ρεύμα είναι πολύ ισχυρό στο σημείο και επικίνδυνο για τους πυροσβέστες που θα αναλάβουν την ανάσυρσή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στον 22χρονου άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μια εβδομάδα, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου,κοντά στο Μελισσοχώρι Θηβών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, ο 22χρονος θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά ρεύματα.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Πηγή; lamianow.gr, lamiareport.gr/ ΦΩΤΟ: lamianow.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ