Νέες εξελίξεις για την τραγωδία στη Λαμία: Πληροφορίες για μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού

Υψηλή ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα του οδηγού που το βράδυ της Πέμπτης τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία, σύμφωνα με νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, αρμόδιες πηγές πληροφόρησης με γνώση της έρευνας που διεξάγεται για το θανατηφόρο τροχαίο, λένε κατηγορηματικά στο enikos.gr ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμα και θα είναι έτοιμα σε περίπου ένα μήνα.

Ο 44χρονος έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται πως είδε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή. Έκανε απότομο ελιγμό ώστε να αποφύγει τα παιδιά όμως αυτό δεν απέτρεψε την μοιραία σύγκρουση.

Τα άλλα δύο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι δίδυμος αδελφός του θύματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Τραγική ειρωνεία είναι πως οι γονείς του παιδιού γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Η μητέρα του μάλιστα είχε εφημερία την ώρα που διακομίστηκε ο γιος της, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγωδία. Κάτοικοι δήλωσαν πως ο δρόμος όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει απότομες στροφές και δεν είναι καλά φωτισμένος.

Πηγή πληροφοριών: Σκάι

Πηγή φωτό: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ