Τραγικός θάνατος 19χρονου από πτώση μπασκέτας – Συνελήφθη ο δήμαρχος Χίου

Τραγικό θάνατο μετά τον βαρύτατο ως φαίνεται τραυματισμό του βρήκε ο Δ.Σ., ηλικίας 19 ετών, από το Μαρούσι Αττικής, ο οποίος έκανε διακοπές στη Χίο, όταν τον καταπλάκωσε η μπασκέτα σε ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ, στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου και ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Κυριακής.

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, με την διαδικασία του αυτοφώρου ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, ενώ από το αστυνομικό τμήμα Χίου σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα διαβιβασθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 02:19 Στο αστυνομικό τμήμα Χίου εξακολουθεί να βρίσκεται, σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Χίου, αναμένοντας την εξέλιξη της διαδικασίας σχηματισμού της δικογραφίας από την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δήμαρχος θα αφεθεί ελεύθερος μετά την κατάθεση του ή αν θα προσαχθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου το πρωί της Δευτέρας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση το πιθανότερο είναι ακόμα και αν προσαχθεί στο αυτόφωρο να μην γίνει η δίκη λόγω της αποχής των δικηγόρων, οπότε μάλλον θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Πηγή ; astraparis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ