Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Λαγoνήσι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Λαγονήσι νωρίς το μεσημέρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πυροσβεστική.Η φωτιά έκαιγε ξηρά χόρτα, όμως, λόγω των κατοικιών που βρίσκονται στην περιοχή σήμανε αμέσως συναγερμός στην Πυροσβεστική. Και επιχείρησαν 11 οχήματα με 30 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, όπως επίσης δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Εκκενώθηκαν προληπτικά σπίτια Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο o αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και νεοεκλεγείς δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου εκκενώθηκαν προληπτικά σπίτια που βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έκαιγε η φωτιά. Βλάβη στο ελικόπτεροΒλάβη, η οποία ευτυχώς επιδιορθώθηκε λίγο αργότερα, έπαθε το ελικόπτερο που συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ζητήθηκε η συνδρομή άλλου ελικοπτέρου, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε καθώς επιδιορθώθηκε άμεσα η βλάβη και το ελικόπτερο συνέχισε την κατάσβεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την αστυνομία εξετάζεται ένας ηλικιωμένος από τον οποίο ενδέχεται να ξεκίνησε η φωτιά στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εντοπίστηκε με εγκαύματα στα χέρια και ενδέχεται να έχει κάποια εμπλοκή με τη φωτιά. Ο ηλικιωμένους φέρεται να διατηρεί μελίσσια στην περιοχή και έκανε κάποιες εργασίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ