Τουλάχιστον 138 μέλη σπείρας συνελήφθησαν για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά

Πάνω από 210 άτομα εμπλέκονται στο εγκληματική οργάνωση που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 138 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

Διευκρινίζεται, ότι από τα άτομα που συνελήφθησαν, τα 45 συμμετείχαν στην κατάληψη κτιρίου στην οδό Αραχώβης, στην περιοχή των Εξαρχείων και οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες κυρίως στον δρόμο σε βάρος πολιτών, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Παράλληλα, αναζητούνται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποιεί τη μεγάλη αυτή επιχείρηση, άλλα 50 άτομα, που εμπλέκονται στην σπείρα.

«Με την εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, κυρίως σε βάρος πολιτών στη μέση του δρόμου, κλοπές και διακινούσε ναρκωτικά, καταφέραμε ένα καίριο χτύπημα στην εγκληματικότητα και κάνουμε ασφαλέστερη την καθημερινότητα του πολίτη. Κάτι, που αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. «Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση βάλαμε τέλος στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ