Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που είχε “ρημάξει” σπίτια και αυτοκίνητα

Δεκαέξι διαρρήξεις οικιών, οχημάτων, αποθηκών πολυκατοικιών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με “λεία” 15.430 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα, κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει από τα μέσα Νοεμβρίου 2018 έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2019, πέντε άτομα ηλικίας 25,26,23,27 και 22 ετών, αντίστοιχα, που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Η σύλληψη των πέντε δραστών έγινε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας μαζί με συνεργούς, είχαν προβεί σε πλήθος κλοπών. Σε έρευνες που έγιναν σε οικίες των συλληφθέντων, στις περιοχές του Δενδροποτάμου, Ευκαρπίας, Διαβατών, Ευόσμου και Νικόπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ηλεκτρονικές συσκευές, μία απομίμηση πιστολιού, καθώς και μικροποσότητες κάνναβης. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας στο πλαίσιο της παράνομης δράσης τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ