«ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ»: Πρώτη θέση στους αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης για το 2018

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος «ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ» με την χορηγική υποστήριξη της «INTERNATIONAL MARITIME SERVICES» (IMS), κατέκτησε την πρώτη θέσης γενικής κατάταξης και την πρώτη θέση στην κατηγορία του (Club 1), στο ORC club του Σαρωνικού.

Με κυβερνήτη τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ανοιχτής θαλάσσης εκπαιδευτή κ. Παύλο Κούρκουλο και συγκυβερνήτη τον κ. Humberto Μακρή, ναυπηγό, διευθύνων σύμβουλο της χορηγού εταιρείας «INTERNATIONAL MARITIME SERVICES» (IMS) καθοδήγησαν με τεράστια επιτυχία το 10μελές πλήρωμα σε διπλή πρωτιά για το 2018.Το σκάφος κυριάρχησε, τη χρονιά που μας πέρασε, λαμβάνοντας μέρος σε 35 αγώνες μεταξύ 192 σκαφών εκ των οποίων κέρδισε την πρώτη θέση σε 12, τη δεύτερη σε 6 και την τρίτη σε 3, συγκεντρώνοντας συνολικά 32.836 βαθμούς κατακτώντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη πανελλαδικά.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ), απένειμε το κύπελλο στην ομάδα του «ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ» και της χορηγού εταιρείας «INTERNATIONAL MARITME SERVICES» (IMS) σε μία λαμπρή τελετή, στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ