39χρονη αποπλάνησε 66χρονο και του «βούτηξε» 300 ευρώ

Τα… «γλυκά» μάτια έκανε 39χρονη Ρομά σε 66χρονο στην Ιαλυσό της Ρόδου καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να τον απασχολήσει και να του αφαιρέσει 300 ευρώ, τα οποία μόλις είχε κάνει ανάληψη από ΑΤΜ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Ιαλυσού και ευτυχώς ο 66χρονος αντιλήφθηκε άμεσα τι είχε συμβεί και το κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η οποία το πρωί της Πέμπτης εντόπισε τόσο την 39χρονη όσο και έναν 38χρονο που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, την περασμένη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, το πρωί ο 66χρονος μετέβη σε ΑΤΜ στην περιοχή της Ιαλυσού όπου και έκανε ανάληψη το ποσό των 300 ευρώ.

Την ενέργειά του όμως αυτή φέρεται να είδε η 39χρονη Ρομά η οποία τον πλησίασε και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να του πάρει τα χρήματα.

Η Ρομά αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος που την περίμενε λίγο πιο κάτω και τράπηκαν σε φυγή. Ο 66χρονος αντιλήφθηκε άμεσα ότι τα χρήματά του είχαν κάνει «φτερά» και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Έτσι το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τους δύο Ρομά και τους συνέλαβαν. Σε ό,τι αφορά τα 300 ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή της 39χρονης, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 66χρονο.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Πηγή: rodiaki

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ